sobota, 12 lipca 2014

Łosoś na obiad!

Witam Was!


Dziś mam dla Was propozycję na pyszny obiad i smaczny koktajl!

Na obiad:
Pieczony łosoś z ryżem podany z warzywami!
Składniki:
Ryż 
Łosoś 
Ulubione przyprawy
Sól, pieprz
Cytryna
Ulubione Warzywa

Jak przygotować?
Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu. Łososia myjemy,  folię aluminiową układamy na blaszce, gdzie kładziemy łososia. Obsypujemy go ulubionymi przyprawami i kładziemy na nim plasterek cytryny. Zawijamy folią, pieczemy przez ok. 25 minut w 180 stopniach. 
Podajemy z ulubionymi warzywami.

Na deser:
Borówkowy Szał!

Banany
Borówki
Brzoskwinie
Jogurt Naturalny
Gorzka Czekolada
Mięta

Miłej Soboty! 

6 komentarzy :

  1. Jak apetycznie wygląda ten koktajl!
    Z chęcią bym dzisiaj zjadła taki deser po obiedzie, mocno schłodzony :-)

    OdpowiedzUsuń
  2. Mniam, ale pychota! Uwielbiam łososia, ten pieczony albo na parze jest najleeeepszy! Polecam Ci podać go z brokułami, zakochasz się do reszty :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Też uważam, ze pieczony albo na parze jest najlepszy:) Dzięki ! Następnym razem spróbuję z brokułami! :)

      Usuń

Miło mi będzie jak zostawisz po sobie ślad!
Z góry dziękuję za każdy komentarz.
Pozdrawiam.